På safari med iPad i Whange National Park, ZimbabweWhange elefanter. Foto: K.Udland - med iPad..
Ganske dårlig bilde av nydelig elefantfamilie i Whange Nasjonalpark, Zimbabwe. Det kan skje når man har kjøpt nytt Canon digitalkamera og glemt laderen. Og man da litt flau lirker opp iPhonen og fotograferer på safari i Afrika. Til den går tom for strøm og siste utvei er iPaden. Å fotografere med iPad på safari i Afrika er ikke for de flaue. Det krever mot.
Whange, Zimbabwe. Foto: K.Udland

Se for deg:
Safaribilen er fylt med kule mennesker i tyveårene på kul safari og i Afrika for første gang. Og så jeg. Middelaldrende kvinne på safari. Tilsynelatende nybegynner. På første rad i safaribilen. Fotograferer med iPad. Filmer med iPad. Sannheten er at jeg var på min kanskje tiende safari på kontinentet og elsker elefanter. Ikke skulle jeg la øyeblikket gå ifra meg, nei. Så her er de - en del av elefantene i Whange der bestanden har tatt seg opp. Det var altså jeg, 15 ungdommer og, forresten, et fransk filmteam i buskene. Lenge sove stoltheten når det gjelder!

PS: man har gjerne med seg verdigjenstander på safari - ikke alltid lurt å la de ligge igjen i hytta. Ergo var iPaden alltid med i sekken.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

s o r r y m u m om kjerringer - dårlig samvittighet, illusjoner, kjønnsroller og et åpent sinn

s o r r y m u m sharing - find your WHY

A letter to my friends - Children first - New year wish 2017