s o r r y m u m i Gryllefjord på Senja - i Himmelhavet

Den glade amatør hva gjelder fotografering og det meste har vært på Senja. Nærmere bestemt i Gryllefjord. Der hvor himmelen ikke heter himmelen, men himmelhavet - dit du reiser når du forlater denne jord. Til himmelhavet. For en vakker tanke, tenker jeg - som har sjøsprøyt og ville fjell i genene. Som de fleste nordmenn har.

Men jeg mener enkelte nyter det mer enn andre. Å se ravnen sveve langs fjellsidene, oteren leke på moloen, storskarven strekke hals og lette fra en bølge, eller majestetisk havørn bre vingene over gummibåten med oss på vei til en øde vik der kun enkle hytter står tilbake som minner over en bosetting som forsvant da båtene fikk motor. Kjenne vinden røske i deg på moloen en tidlig morgen og tygge tørrfisk til frokost.

I Gryllefjord kan du bo godt på "Kaikanten", dra på Senjafestivalen under middnattsolen, gå i fjellet, reise på havet og bare være - og vær litt utenfor butikken om du er den som liker nye vennskap og en god historie. Hørt: "Kaikanten" hytteutleie satt opp plakat med ønske om vaskehjelp. "Vaskehjelp ønskes til kaikanten". En av de lokale heltene undret seg og kommenterte - "Ska de begynne å vaske kaia, nu.."
Stemning i gata.
Tørrfisk til salgs. Spør litt rundt på kaia, bare.
Fisk er unektelig et tema i Gryllefjord.
Overnatting i Gryllefjord:
http://www.kaikanten.org
http://www.senjafestivalen.no
Flo & fjære.


Ytterste utsyn. Gå bare forbi "gammelmoloen" og fortsett.

Og om du skulle gå deg bort...Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

s o r r y m u m om kjerringer - dårlig samvittighet, illusjoner, kjønnsroller og et åpent sinn

s o r r y m u m sharing - find your WHY

A letter to my friends - Children first - New year wish 2017