s o r r y m u m utforsker bygårder

Jeg må dele dette bildet. Tatt av Linda Gabrielli. Det er fra årets vår/sommer kolleksjon. Vi brukte en varm ettermiddag i parkeringshus og bakgårder for å få de gode bildene. Luke - vi kaller ham det - uredd og barbeint som en ekte s o r r y m u m-gutt. Han her kommer til å gå sine egne veier! #sorrymum backyard!

Kommentarer

 1. Nydelig bildet av en suuuupersøt gutt. Jeg bare elsker denne drakten. Har blogget om den før, men vil gjerne låne bildet til bloggen min. Er det greit?
  Retrostilen som selger som varmt hvetebrød i Norge, Sverige og Danmark samsvarer vel mye med hvordan vi er generelt, litt "luddete" ;) Med det mener jeg at vi elsker det koselige, myke gode klær som minner oss om vår egen barndom. Vi ønsker at barn skal se ut som barn og ikke små voksne. Denne stilen har jeg personlig lite tro på skal slå ann videre rundt i Europa. Ser at noen engelske butikker har tatt inn litt danske og svenske merker i denne stilen, men det er alt.
  Nostalgiske/romantiske klær derimot tror jeg vil gjøre det bra fremover også utenfor Danmark, Sverige og Norge. Fra Norge har vi jo Kristine Vikse med merket MeMini.
  Er som sagt veldig spent på hva du kommer med fremover. Tror det kan bli bra å myke litt opp, spennende. Printene må du beholde, de er knallbra :)

  SvarSlett
 2. Ja! Han er god, gutten. Og drakten kommer nok i flere variasjoner etterhvert. Sjekk med Linda Gabrielli ang. bildet: linda@kortgalleriet-gabrielli.no.

  Interessant å høre din mening om trendene i Norge og "ute". Forsøkte en multiprint i Italia. Det likte de ikke. Ville ha det rene, enkle. Vi skal kombinere enkelt og nostalgi - har noen idéer den veien. Ellers er jeg bare fryktelig spent på reaksjonene på Island. Sendte de beste modellene denne uken til "3 Smarar" i Reykjavik.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

s o r r y m u m om kjerringer - dårlig samvittighet, illusjoner, kjønnsroller og et åpent sinn

s o r r y m u m sharing - find your WHY

A letter to my friends - Children first - New year wish 2017